Binga Tupamäki

Kaikki blogit puheenaiheesta Totuus

Kuinka silittää majava-ressukkaa? Elektroninen Opas Spermaejakuloinnista.

Köyhä ja surumielinen neitsyt majava istui yksin kuistilla. Surusilmäinen larry lemur katseli kaukana vailla tarkoitusta. 

COPYPASTETA TÄMÄ TEKSTI ENNEN KUIN LUET WORDIISI. LUE VASTA SITTEN.

Neuvostoliiton USSR, siinä oli kaikki paholaisen ominaisuudet mukana

Propaganda lentolehtisiä pudotettu Suomeen Neuvostoliiton aikana lentokoneesta, oli kaukana todellisuudesta, se oli valheen henkinen teksti viesti mikä vaati Suomen sotilaita antautumaan pahalta pahemmalle.

Lentolehtisen teksti on todistus siitä, miten valheen henkinen ilmiö Bolsevikkien vallankumous henki oli 1900 - 1917 vuosina, ja miten Neuvostoliiton henki on todellisuudessa ollut Saatanan vallan alainen.

 

Minkä perusteella todistat totuuden valheista?

Monta uraa loppuu, jos ette ole rehellisiä, Ville, Emma ja Laura

Vihreät jatkavat tasa-arvon, inhimillisyyden ja naisten oikeuksien tarjoamista Sipilän hallitukselle, vaikka niillä ei ole mitään tarjottavaa oikeistokeskiluokalle, koska oikeistokeskiluokka omistaa jo nuo kaikki. 

Valetta on kutsuttava valeeksi – myös eduskunnassa

# Olemme seurailleet maailman tapahtumia ja hämmästelleet hirveästi. Totuudella ei ole enää mitään merkitystä. Yhdysvaltain presidentti-pääministeri-oligarkkimiljardööri Donald Trump puhuu tiedotus- eli sanelutilaisuuksissaan ja twittereissään mitä milloinkin mieleen tulee. Tosiasioista välittämättä.

   Nyt Trump jo myöntää, että hänen apurinsa hankkivat ennen viime presidentinvaaleja venäläisiltä tietoa, jonka avulla Hillary Clintonia voitaisiin mustata. Vastikään hän sanoi aivan päinvastaista. 

Nalle marxisti oli rehellinen

Marxisti-Wahlroos kertoi pari vuotta aikaisemmin koko kaamean totuuden kerrankin kaikille. Kansasta on todellakin 80 % tyhmää, ylityperää ja ahtaalla putkimaisella kyvyllä ympäristöään, tai tapahtumia seuraavaa. Siitä on osoituksena kaikki nämä blogit, jotka ovat täynnä niiden 80 % heittoja, rääkäisyjä ja 1 000 vuotta vanhoja luulovitsejä, joita uusina viskotaan.

 

Siellä missä politiikka siellä helvetti

Politiikka joka tarkoittaa "kaupunkien asiat" on prosessi, jolla tehdään päätöksiä, jotka koskevat ryhmän jäseniin.

Se viittaa ihmiskunnan, erityisesti valtion, hallinnollisen järjestäytymisen hallitsemiseen ja käyttämiseen.

Nykyaikaisissa kansakunnissa ihmiset ovat muodostaneet poliittisia puolueita edustamaan ideoitaan. He suostuvat ottamaan samaa kantaa monissa asioissa ja suostuvat tukemaan samoja muutoksia lakia ja samoja johtajia kansan kohtaan.

Natsi-, rasisti-, persu- ja kielirasimikortit jyllää. Hiljentyäkö pitäisi?

Kaikki alkoi, kun tein pari blogia, koska tunsin, että tämä saamelaisten pilkkaaminen alkoi mennä jo yli. Mutta kappas, tämä kääntyikin täysin mua vastaan. Omat koirat purevat, koska tuon ilmi myös ikävempää asiaa, varsinki Inarista päin. Twitterissä on alettu nyt haukkumaan jo mua, kun tongin saamelaisten hyvinvointi asiaa ja tuon samalla ilmi, että enhän ymmärrä enää saamenkielestäkään mitään. Blogit ja twiittaukset ovat siis onnistuneet.

 

Suomalainen yritys Venäjällä uhkana

Aivan hiljattain oli uutinen Aspon menestyksestä Venäjällä. Nokian renkailla menee myös hyvin Venäjällä. Moni muu suomalainen yritys takoo voittaja siellä.  Fortum on menestynyt liian hyvin venäläisten näkökulmasta, mutta ei vain hyvin, vaan eräs artikkeli kertoo, että siitä on tullut turvallisuusuhka Venäjälle.  

 

Venäjä ajattelee ja toimii niin kuin luulee naapurinsa ajattelevan ja toimivan, hiukan vainoharhaisesti.  Piruuttaanko?  Mihin enää uskoa? 

 

Tuoteselosteet poliittisille toimijoille

On tässä nähty kuinka poliitikot ja puolueet pitävät puheita ja laativat ohjelmia kansan ihmeteltäviksi. Ne kaikki vaikuttavat hienoilta, tarkkaan mietityiltä, jopa älykkäiltä ja vastuullisilta. Totuus on sitten toinen. Kun on valtaan päästy niin tehdyt päätökset ja toimet ovat jotain muuta kuin mitä myyty äänestäjille. Tämä koskee myös EUn parlamentissa istuvia. Haluan tuoteselosteet poliitikoille. Sellaiset, joissa kerrataan mitä he ovat luvanneet tehdä ja mitä he ovat saaneet aikaiseksi tai mitä päätöksiä puoltaneet.

Minulla on toivomus, ja ongelma?

Tänään olen taas ollut liian aktiivinen. Älkää siitä suuttuko, tunnettehan minut? Oman käsitykseni mukaan puhun, bloggaan, ja kommentoin aina järkeviä. Paitsi jos sääntö: välillä tulee puhuttua seksistä täällä, vaikka se kuuluu vapaavuoron viihteeseen.

Aina kun itse kirjoitan jotain niin tarkoitukseni on joko:

a)kuulla mitä mieltä ihmiset ovat

b)kertoa miten asian pitäisi olla

c)kertoa miten asia on

Tuolta kannalta ajatellen haluan myös kuulla vastauksia.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä